Zauważyłem że w swoim moto mam inne korki przedniego zawiasu, z charakterystycznymi grzybkami, które można nacisnąć-prawdopodobnie jest to zawór. Nie widziałem takich elementów w innych capo(zawsze były szare). Serwisówka również nie przedstawiała mojego elementu :)
Zakładam że są to akcesoryjne korki z możliwości odpowietrzenia zawieszenia po intensywnej jeździe po nierównościach-spotkałem się z odpowietrzeniem zawiasu ale to było stosowane w motocrossie. Ale mówię zakładam bo jeszcze się do tego nie dobrałem :)
Czekam na wasze opinie :)
_________________ Suzuki LS 650 Savage->Honda Gl 1500 Goldwing->Yamaha Wildstar 1600->Yamaha Bt 1100 Bulldog->Honda VFR 800 V-Tec-> Aprilia ETV 1000 Caponord(dożywocie) -> BMW r1100s Boxer Cup Replica -> CBF 1000 Fa -> Kawasaki ZX6R 636 Ninja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum