Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2015-02-09, 07:56 Nasze maszyny i ich modyfikacje
Jako, że zima generuje nadmiar wolnego czasu wziąłem się za upiększenie mojej aprilki.
Tak na początek poszły koła w proszek na grafitowo oraz nyple cynkowane na czarno.
Za jednym zamachem dałem gmole do malowania w ten sam kolor
Ostatnio zmieniony przez mr_soze 2015-02-20, 14:26, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2015-02-09, 10:50
Oddałem koła do firmy zajmuje się kołami szprychowymi....jeszcze nie dostałem rachunku ponieważ zostało im jeszcze założenie /kupienie wentyli bocznych i założenie opon. Jak dostane rachunek to się pochwalę
poprawcie mnie jeśli źle zrozumiałem, wysyłam koła do nich - oni zajmują się wszystkim (rozkładają, przygotowują powierzchnie, malują, składają, wywarzają i ) odsyłają gotowe ?
Wysłany: 2015-02-09, 19:26
a ja mam do nich 150km :D. jak jechałem w góry to spotkałem jednego z 2 współwłaścicieli..i tak po nitce do kłębka się dogadaliśmy. Cenę Wam podam jak sam będę ją znał. co do sposobu załatwienia to tak:wysyłam..mówię co chce i oni rozbierają, dają do podwykonawców, składają i odsyłają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum