Wysłany: 2015-05-17, 13:57 Witam z Polski Zachodniej
Witam wszystkich !
Moja obecność na tym forum jest oczywistą oczywistością , otóż stałem się posiadaczem motocykla Aprilia Caponord 2001 który odkupiłem od kolegi "Teda" udzielającego się na tym forum . Apka wymaga trochę doinwestowania i dopieszczenia ale powiem tak : trafiła w dobre ręce :) . Przesiadłem się z Bandziora 600 i przyznam , że jeśli chodzi o prowadzenie motocykla i wchodzenie w zakręty to Apka w niczym mu nie ustępuje a wręcz jest lepsza.
Póki co wozi mnie i najbardziej jestem zadowolony z tego , że nie interesuje mnie stan naszych polskich dróg . Pozdrawiam wszystkich caponordowiczów .
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Wysłany: 2020-08-23, 08:28 Sprzedałem swoją włoszkę
Niestety, po pięciu latach pozbyłem się fajnego motocykla. Wystawiłem na sprzedaż na próbę żeby sprawdzić czy będzie w ogóle zainteresowanie. Od razu sie sprzedał . Mimo to na forum pozostanę. Dzięki temu forum byłem w stanie ogarnąć sobie ten motor żeby cieszyć się z jazdy. Dziękuję wszystkim za cenne rady i życzę wszystkim bezawaryjnej jazdy na swoich maszynach. Chcę spróbować pojeździć na czyś innym, ale interesują mnie tylko podobne motocykle. No i nie wykluczam że może kiedyś wrócę do Caponorda. Pozdrawiam wszystkich
_________________ Yamaha XT1200Z Super Tenere :))
BYŁA: Aprilia Caponord ETV 1000 2001r.
wcześniej : SUZUKI BANDIT 2000r.
i jeszcze pare innych...
szajba na punkcie cafe racer-ów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum