Wiek: 39 Dołączył: 21 Sie 2011 Posty: 1155 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-02-08, 22:55
poradzę ci coś.. zanim zostaniesz "zjedzony" , poczytaj forum, większość tego o co pytasz już dawno za górami za lasami za siedmioma krasnalami było poruszane i znajdziesz nawet odpowiedź ;)
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-02-08, 23:06
jagiel napisał/a:
poradzę ci coś.. zanim zostaniesz "zjedzony" , poczytaj forum, większość tego o co pytasz już dawno za górami za lasami za siedmioma krasnalami było poruszane i znajdziesz nawet odpowiedź ;)
oj tam , nie było by tak źle bo w sumie tak sobie myślę że społeczność capomaniaków jest jakaś bardzo pozytywnie nastawiona do świata ( pamiętając inne fora) ale prawda jest taka że ludziom nie chcę się szukać.
_________________ APRILIA CAPONORD 1200 RALLY 2016
APRILIA ETV 1000 CAPONORD 2006 niedawno zmienił właściciela
KTM LC4 620 1994 (nie) dawno zmienił właściciela
MZ ES250 1960
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-02-08, 23:09
jagiel napisał/a:
buli nie rób wstydu... na forum masz tonę wiedzy i porad... trza czytać :)
Handbary, handguardy różnie gadają , możesz wierzyć mi na słowo że to jeden z pożyteczniejszych gadżetów(pierdółek).... zwłaszcza w chłodniejsze dni/deszcz.
pierwsza część "no comment" przedmówcy delikatnie to ujęli, a ja to króciutko wytłumacze:
1. szukanie nie boli a pogłębia wiedzę
2. gdyby odpowiadać na każde pytanie na które jest już odpowiedz na forum lub jest oczywistą oczywistością to byłoby pierdylion postów, ćwierćdyrlion niepotrzebnych tematów -> ogólny bajzel i pierdolnik w którym nawet "stali forumowicze" by się nie łapali a admin by musiał się zwolnić z roboty i mieć ze 3 modów
Mam nadzieję że "co nie co" rozjaśniłem
ps powiem Ci tak: tutaj bez większego bólu to przeszło na innym forum już byś miał warna lub miesięczny "urlop" od forum
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum