Witam wszystkich,
Jestem Maciej i na co dzień mieszkam w Poznaniu. O Caponordzie dowiedziałem się przypadkowo i maszyna od razu mi się spodobała. Jestem w trakcie poszukiwań wymarzonej maszyny. Czy jest tu ktoś z Poznania lub okolic żebym mógł na żywo zobaczyć sprzęt?
Pozdrawiam wszystkich.
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2017-03-08, 13:24
Czołem :)
Jak pięknie, ze nam się Wielkopolska rozrasta.
Jest 3 ludków z Gniezna (Capo ETV 1000) i jeden z Poznania (Capo 1200).
Ja przynajmniej raz na tydzień jestem w Poznaniu ale na razie jeszcze moto nie zajeżdżam.
Zastanawiam się między Capo i V-Strom 1000. Ogólnie Capo bardziej mi się podoba wizualnie. Chciał bym jeszcze się przymierzyć do niego. Capo1200 to już nowsza wersja- tak? Ja szukam sprzętu koło 2002 - 2005 r
janciovodnik
Wysłany: 2017-03-08, 14:24
janciovodnik napisał/a:
(...) Jak pięknie, ze nam się Wielkopolska rozrasta.
Jest 3 ludków z Gniezna (Capo ETV 1000) i jeden z Poznania (Capo 1200) (...)
No tak, paniska z Poznania północną granicę Wielkopolski widzą najwyżej na Piątkowie. Tak trzymać, a od dzisiaj proszę uważać Piłę za miasto położone w Marchii Granicznej Poznań-Prusy Zachodnie Ale się wielkopolskie pyry rozpanoszyły!
BTW - cześć Maciej!
_________________ Być narodowi użytecznym - jak Staszic!
janciovodnik
Wysłany: 2017-03-08, 14:51
Wojtek no nie wiem czy ponad 200 lat w naszych (pyrlandzkich) rękach predystynuje Was do takiego przypisywania się :P
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum