Witam stałem się posiadaczem kapcia z 2001 czy dobrze nie wiem mam nadzieję że tak
nie miej nadzieji... miej PEWNOŚĆ :D
Skąd? czyje Kapo? fota by się przydała :) a tak ogólnie siemka :) Śląsk pozdrawia zapraszamy na majowy minizlocik
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Sie ma Śląsk witam ziomali ja jestem z Tychów co do motóra to świeży nabytek z Rzeszowa sprowadzony 2017 rocznik 2001r.
Narazie fotek nie będzie aż się ociepli i wykaże w plener. Zakup wyglądał spontanicznie miałem kupić inny motór ale spodobał mi się kapeć i kupiłem. Powiedzcie że było warto :)
[ Dodano: 2018-03-03, 22:43 ]
Pierwsze wrażenie co do Moto spoko przesiadkę zrobiłem z varadero 125. Jak to mówią kryzys wieku średniego:).
Powiedzcie gdzie pisać pytać o cokolwiek na temat motóra bo powiem szczerze że nie trybie np funkcji zegara gdzie się ściemnia czy pojaśnia np albo co oznaczają cyfry obok wskaźnika paliwa czarna magia
Tychy .... chopie toż to kole mie a moplik żeś wybroł zacny a jo ci powiym jedno poczytej se http://caponord.cba.pl/ jak niy ogarniesz to jo abo KKK z Ustronia ci to ogarnymy :D
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
No to cza się będzie kas nad jakąś woda spotkać przy jakim grillu i połosprawiać mi cosik na temat tego moplika. Cosik czuje że będę miał frajdę z tego. To tak pokrótce powiedz jak się te zygory reguluje jasno ciemno
vandind na forum jest wszystko. Do wiosny jeszcze trochę zostało, masz dużo czasu na zapoznanie się ze sprzętem i tematami forumowymi. Na 99% pytań odpowiada forum. Proszę jeśli nie znasz budowy i możliwości aprilii czytaj, szukaj, pomoże to Tobie zadać właściwe pytania do Forumowiczów. Na pewno posypią się odpowiedzi konkretne i rzeczowe.
Ściemnianie i rozjaśnianie wyświetlacza to wydaje mi się Twój najmniejszy problem. Myślę że kupiłeś egz. który wspólnie z Fakirem oglądaliśmy w wakacje w Rzeszowie.
Trochę spraw jest tam do ogarnięcia, ale nie łam się może to nie to moto które oglądaliśmy.
Co nie zmienia faktu że musisz w kilka miejsc motocykla zajrzeć. Aprilia na szczęście nie jest tak nudna jak Honda i da Tobie dużo radości i kilka innych rzeczy :)Podeślij jakieś fotki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum