Wysłany: 2018-03-24, 19:41 Witam z Siemianowic Śląskich
Witam wszystkich miłośników Włoszczyzny a szczególnie zakochanych w Kapciach :)
Moje zamiłowanie do Aprilii trwa już dosyć długo bo przez 8 lat ujeżdżałem FALCO :)
Kapcie podobały mi się już dawno, ale kupnoa odkładałem bo czułem za duży sentyment do SL-ki.
W ubiegłym roku decyzja zapadła i w końcu nabyłem Caponorda rocznik 2003 - oczywiście nie żałuję :)
Trochę już przy moim Capo podłubałem i przerobiłem raczej wszystkie typowe niedomagania (złączki paliwowe, kable od alternatora, filtr K&N + wszystkie płyny eksploatacyjne).
Pozostała mi tylko kwestia wg mnie zbyt wysokich obrotów biegu jałowego i czasem migająca kontrolka EFI podczas rozgrzewania silnika (po nagrzaniu przestaje migać, a po złączeniu kabelka błędów nie pokazuje) - ale ten temat wrzucę tam gdzie jego miejsce na forum.
To byłoby tyle jeżeli chodzi o powitanie. Pozdrawiam wszystkich, życzę udanego kolejnego sezonu i mam nadzieje, że do zobaczenia na trasach :)
Witam Ziomala :D jo tyż z Siemców ino śpia... za rzykom trza by sie kiedyś spiknońć
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wiek: 47 Dołączył: 19 Cze 2015 Posty: 457 Skąd: dolnoslas-opols
Wysłany: 2018-05-06, 16:08
Witaj
_________________ Yamaha XT1200Z Super Tenere :))
BYŁA: Aprilia Caponord ETV 1000 2001r.
wcześniej : SUZUKI BANDIT 2000r.
i jeszcze pare innych...
szajba na punkcie cafe racer-ów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum