Ma ktoś z was Power Commandera do ETV-ki?
Warto zainwestowac w cos takiego?
Nie jestem pewien, ale za pomocą tego urządzenia mozna również chyba zmienic mapę zapłonu.
Co o tym myslicie?
http://www.af1racing.com/...?idproduct=2667
Wicher [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-04, 19:23
Pytanie tylko po co ?? Czy jest ci to potrzebne w turystycznym enduro??
Zamiast tuningować motocykl, borykać się z ustawieniami i regulacjami, co często jest konieczne, lepiej po prostu zainwestować w mocniejszy motocykl ;)
z tego co pamiętam Dabal to miał ale jego moto poszło na Litwę czy inny poRosyjski kraj( skleroze mam )
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Janek generalnie chodzi o POWER ale Ty ( z całym szacunkiem) tego nie potrzebujesz ...jeździsz 140 ...efekt dopiero widać po 160 :P no chyba że z 3,6 s do 100 chcesz coś urwać
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2015-03-10, 23:12
Wiem, ze chodzi o podniesienie mocy. Już trochę o tym dzisiaj poczytałem. Raczej interesowało mnie czy ktoś montował i jaki był efekt ogólny i szczególny na Kapciu ;)
Wiek: 39 Dołączył: 21 Sie 2011 Posty: 1155 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-03-11, 00:28
zadaj sobie pytanie jak działa Power Commander? co powoduje , że wpływa na moc ? .....mapa zapłonu, w capo masz tune ecu i mapy do wyboru do koloru, PC jest bezużyteczne , to taka moja opinia na ten temat :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum