Cześć 😀 witam wszystkich. Nie ukrywam że posiadaczem capo stałem się całkiem przypadkiem. Poprzedni motocykl sprzedałem też przypadkiem, kolega męczył mnie a że lubię zmienny to uległem 😀.
Capo bardzo dawno mi się podobało i trafiła się okazja około 50km odemnie. Więc pojechałem, cena była niska wręcz bardzo niska.
Moto sprowadzone rok wcześniej przez właściciela lecz okazał się on za mały ( poprzedni właściciel). Praktycznie cały ten rok stał. Na co wskazywały tloczki w hamulcach... Na wyposażeniu dwa oryginalne kufry, gmole, stopka centralna, 2x levince z db kilerami, opony oraz napęd praktycznie nowe.
Moto technicznie bez zastrzeżeń ( poza zapieczonymi tłoczkami ham z przodu). Tarcze bez rantów klocki 2/3. Jedyny mankament o który oparła się dość poważnie negocjacja to kolor. Capo było w Niemczech malowane na czarny mat ( trochę nieudolnie bo w niektórych miejscach pojawiły się kreski w postaci pęknięć ) i dodane carbonowe wstawki.
Plastiki całe nie klejone w żadnym miejscu nawet mocowania więc jest ok 😀 Lakier na silniku jak nowy. Śruby nie odkręcane....
Byłbym zapomniał capo rok 2003 😁 przebieg na liczniku 37 kkm
To się rozpisalem
Pozdrawiam
Michał 😀
Ostatnio zmieniony przez mich 2018-06-07, 12:13, w całości zmieniany 1 raz
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Oby ten stan na 4+ okazał się prawdą. Poczytaj forum na co musisz zwrócić uwagę przy capciu, ogarnij to jak nie zrobione i szerokości 👍
Trochę już przejrzałem...
Paliwo ogarnąłem nim o tym przeczytałem😀
Czytałem też o tym żeby dokładnie przejrzeć układ ładowania i poprawić....
Czy jest jeszcze coś??? Proszę mi wypunktować jakie muszę zrobić " garażowe akcje serwisowe"😀 żeby było ok???
mich, nie przejmuj się niczym czerp przyjemność z jazdy.......... jak będzie awaria.... to forum,priv itd.... ciesz się jazdą, kufry fajne zazdraszczam :)
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum