Mam pewien plan zmodyfikowania oświetlenia w moim uszatku.
Zastanawiał się ktoś nad montażem żarówek dziennych/kierunkowskazów LED takich jak na filmie: Dzienne + kierunki LED
W uszatku mogłoby to całkiem nieźle wyglądać podłączając dzienne pod światła postojowe. Zastanawia mnie tylko czy można jeździć po zmroku z załączonymi takimi światłami, ale w sumie można by podłączyć tak, żeby gasły przy zaświeceniu mijania.
Druga sprawa jakie żarówki LED proponujecie w miejsce H4 ?
Trzecia sprawa - czy lepiej założyć żarówki LED w miejsce oryginalnych w tylnych kierunkach czy może lepiej założyć całe kierunkowskazy LED? Myślę o takich: Rodzaj 1 lub o takich: Rodzaj 2
Ostatnio zmieniony przez ralph178 2018-10-05, 14:33, w całości zmieniany 1 raz
Respirator miał u siebie założone H4 led, poszukaj bo opisywał jak to świeci i jakie dokładnie żarówki kupił.
Stiopa
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2018-10-05, 13:51
Tutaj Respiratorowe H4. Faktycznie robią aż miło .
A co do dziennych to dobrze rozumiem , że chcesz je zamontować w uszach ? I żeby mijania były wtedy wyłączone ? Jeżeli tak to wydaje mi się , że widoczność na drodze raczej słaba . Odbłyśniki w uszach chyba nie za bogate są .
_________________ "Zawsze warto być człowiekiem choć tak łatwo zejść na psy..."
A co do dziennych to dobrze rozumiem , że chcesz je zamontować w uszach ? I żeby mijania były wtedy wyłączone ?
Dokładnie tak myślałem zrobić, ale właśnie ze względu na widoczność wolałbym to najpierw wypróbować lub zasięgnąć opinii tutaj bo może ktoś już próbował
Można byłoby zrobić je jako dodatkowe oświetlenie, ale wtedy musiałby być dodatkowy wyłącznik żeby je gasić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum