malarz
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2019-10-02, 20:50 Powitanie
Kłaniam się nisko wszystkim forumowiczom.
Liczę na pomoc w nurtujących mnie pytaniach odnośnie capo,sam będę starał służyć pomocą w miarę możliwości.
Pozdrowienia.
Ano witamy może kolega uchyli rąbka tajemnicy skąd pochodzi czym jeździł i ile wiosen już zobaczył????
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
malarz
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2019-10-04, 19:39
Hej,koledzy.witam ponownie.Początkiem września udało mi się nabyć CAPO RR.Pognałem po niego z okolic Bielska Białej,a konkretnie z moich rodzinnych Kóz,gdzie mieszkam od 48 wiosen.RR,które objąłem w posiadanie było wystawione na allegro we Wrocku. Inne Capo jak RR nie wchodziło w grę-SZACUN DLA WŁAŚCICIELI WERSJI SZOSOWYCH-gdyż niecnie porzuciłem TRAMPISZONA 650 i taki charakter miało mieć kolejne moto.
Budżet na poziomie ok.15 tysi nie pozwalał patrzeć w stronę nowszych sprzętów,a Viadro,czy Vstrom nie wchodziły w grę.
W związku z tym,stałem się szczęśliwym właścicielem RRki, po pierwszym serwisie...
Ale o tym w następnym rozdziale...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum