_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Maraki
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wyplute z forumowej wyszukiwarki 2 temat, 1 strona
[ Dodano: |8 Lip 2012|, o 18:20 ]
Już sprawdziłem,regulacja podświetlenia działa normalnie,włączasz zapłon i postojówki i przyciskiem set zmieniasz podświetlenie ,tylko przyciski się zmieniły nie mode a set zmieniasz
Tak na przyszłość używajmy wyszukiwarki bo będziemy mieli pierdylion tematów pt"jak naciągnąć łańcuch"
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Maraki
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2019-10-20, 20:10
Dziekuje:)
Przysięgam szukałem ale wyszukać nie mogłem-stąd mój post. Proszę o wybaczenie:)
[ Dodano: 2019-10-20, 21:20 ]
Robert.
Sprawdziłem. przekręcam kluczyk i włączam postojówki. Klikam set i nic się nie dzieje..... co robię nie tak?
[ Dodano: 2019-10-20, 21:39 ]
Sorry, Już działa. Widzę że wpływ ma kolejnośc. Pierwsze włączamy zapłon. 2 klikamy postojówki. 3 klikamy SET. Jeśli przekręcimy zapłon na włączonych postojówkach to klikanie set nic nie zmienia:)
Dziękuję wszystkim i serdecznie pozdrawiam:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum