Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2023-01-03, 07:33 Witam Forum.
Witam wszystkich użytkowników, po 5 letniej przerwie znów zakupiłem i wróciłem do Caponorda.
Po głowie chodziły równe sprzęty ale mimo bolączek tych wspaniałych maszyn jednak mają w sobie cos :)
MarcinTyb
Wysłany: 2023-01-03, 09:08
Witam! A może pochwalisz się którego kupiłeś? Sam śledzę ogłoszenia ;)
Wysłany: 2023-01-03, 23:30
Ja zakupiłem Caponorda w Niemczech, myślę że tam warto poszukać. Moto już ubrane i wszystko na bieżąco właściciel wymieniał, nie żałował też gadżetów:)
GrzeTom
Wysłany: 2023-01-04, 09:00
covertechnik napisał/a:
Ja zakupiłem Caponorda w Niemczech, myślę że tam warto poszukać. Moto już ubrane i wszystko na bieżąco właściciel wymieniał, nie żałował też gadżetów:)
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
janciovodnik
Wysłany: 2023-01-07, 19:03
Panowie próbuje:
Motocykl ma sporo modyfikacji:
-założona osłona silnika Carbon
-wydechy Leo
-ktoś zamontował porządne trąbki do krzyczenia na drodze (klakson)
-widzę że motto ma założone złącze diagnostyczne OBD
-zamontowane grzane manetki z kierunkami,
-olejarka scoot
Najbardziej mnie zastanawia co to: Dynojet Oxygen Optimizers Aprilia Może mi podpowiecie?
Generalnie Ok, muszę mu zimą się przyjrzeć, części serwisowe już zamówione u starego przyjaciela:)
Optymalizator tlenu Dynojet
W dolnym zakresie obrotów silnika aktywna sonda lambda często dopasowuje dawkę wtrysku. Prowadzi to do słabej reakcji przepustnicy i szarpania. Power Commander lub inna elektronika dostrajająca nie może interweniować. Optymalizator dostarcza jednostce sterującej nieco zmienionych wartości w celu zapewnienia optymalnego spalania w zakresie regulacji. Tuning za niewielkie pieniądze. Działa również bez Power Commandera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum