Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2017-03-06, 21:22 tuneecu aprilia
Witam serdecznie, pewnie temat błahostka, okazuję się że nie dla mnie. Pobrałem z neta tuneecu 2.5.8, zainstalowałem w kompie ale po odpaleniu jest dashboard na triumpha i za groma nie wiem jak zmienić na aprilię, nigdzie nie mogę tego znaleźć. Czy może potrzebny jest jakiś inny tuneecu specjalny na aprilię?? Z góry dzięki za pomoc.
Wysłany: 2017-03-06, 21:55
skvrnsk napisał/a:
Zmienia się po podłączeniu do moto, jeśli dobrze pamiętam.
W takim razie jutro sprawdze, dzieki.
[ Dodano: 2017-03-06, 22:05 ]
Jeszcze jedna sprawa, posiadam interface VIAKENA w komplecie dostalem przejsciowke z 4 luznymi przewodami, czy te przewody moge wpiac w kostke diagnostyczna caponorda? Jesli tak to w jakiej kolejnosci, ktory przewod gdzie wcisnac?
Wysłany: 2017-03-07, 03:33
GARBOS napisał/a:
Jeszcze jedna sprawa, posiadam interface VIAKENA w komplecie dostalem przejsciowke z 4 luznymi przewodami, czy te przewody moge wpiac w kostke diagnostyczna caponorda? Jesli tak to w jakiej kolejnosci, ktory przewod gdzie wcisnac?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum