Wysłany: 2012-12-28, 17:15 LeoVince - gdzie db killer?
Witajcie , mam u siebie takie Leo , nie wiem dokładnie co to za wersja bo google pokazuje że X3 wygląda trochę inaczej. Ale intersuje mnie jedna sprawa , dekle z zewnątrz nie są wykręcane - tłumiki chodzą ładnie choć trochę cicho i brakuje mi w nich basu. Nie wiecie może czy da się z nich jakoś zdemontować dbkiller - o ile taki tam w ogóle jest. Roznitowywanie raczej sensu nie ma , chyba że jest jakaś wkładka od drugiej strony kolektora - co o tym sądzicie?
[ Dodano: 2012-12-28, 17:47 ]
Niestety w książce żadnych ciekawych inforamcji. Na stronie producenta też nie znalazłem takiego modelu :(
Zobacz czy na tyle przy wylocie od spodu nie masz takiej śruby imbusowej, która trzyma db killera. Ja mam w Suzuki DRZ X3 i tak właśnie wyciągany jest db killer.
[ Dodano: 2012-12-28, 20:20 ]
Z ciekawości - ile dałeś za komplet?
Wiek: 39 Dołączył: 21 Sie 2011 Posty: 1155 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-01-17, 00:30
Są to zapewne tłumiki z wewnętrznym, stożkowym DB killerem ale pewności nie mam. Jak masz mocowane same tłumiki, wchodzą na rurę i są przymocowane, dociśnięte dwoma sprężynami? jeśli tak to zdejmij sprężyny, wyjmij tłumik i zobacz czy wewnątrz, w otworze który nasadzasz na rurę nie ma stożkowych wkładek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum