Na razie maszyna aklimatyzuje sie w garazu, ale juz niedlugo zostana rozpoczęte przygotowywana do nowego sezonu
podziekowania dla kolegi Wichra za cenne informacje, które pozwolily podjąć tą jedyną właściwą decyzje
Pozdrawiam
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Witaj,
gratuluje zakupu i zycze bezawaryjnej jazdy
Pamietaj o tym by sie dobrze do sezonu przygotowac - zlaczki brown connector zreszta wszystko znajdziesz na forum a jak nie to pisz
Wicher [Usunięty]
Wysłany: 2011-12-05, 17:57
Witam witam
Widzę, że nie próżnowałeś i od słowa do czynu nie upłynęło dużo czasu
Gratuluję nowego nabytku(zazdroszczę tego koloru). Życzę szerokiej drogi i bezawaryjnej eksploatacji
Witaj - miłego użytkowania włoskich Kapci Będzie Pan zadowoloooooooonyyyyyyyyyyyyyyy
PS. Oglądałem tego Kapcia osobiście jak przejeżdżałem przez Gniezno (takie zboczenie - jak widze Kapcia to się zatrzymuję i oglądam ) - bardzo przyzwoity sprzęt i fajnie chodził.
PS. Oglądałem tego Kapcia osobiście jak przejeżdżałem przez Gniezno (takie zboczenie - jak widze Kapcia to się zatrzymuję i oglądam ) - bardzo przyzwoity sprzęt i fajnie chodził.
Miło mi to słyszeć :)
na razie udało mi się tylko Capo wepchnąc do garażu, ale pewnie na dniach zabiore się za demontaż plastików itd wiec mam nadzieje że czegos wiecej sie dowiem (oby pozytywnie )
>>> www.motokm.pl <<<
no własnie koledzy pytanie, bo ja znam ten komis tez tam zaglądam, fakt że tego nie widziałem, ale ogólnie to szroty ten gościu ma. miał kiedys tez capo za 12 000 to strach było podejść, ale może ten jest ok
MACIEK jeździsz koło mnie to daj znac kawe spjiemy (-:
[ Dodano: 2011-12-08, 10:18 ]
moją przy tej cenie pojeżdżę chyba do emerytury
Dziś zrobiłem małą rundke po miescie moim nowym nabytkiem (wizyta na myjni) i jedno jest najważniejsze...
Znowu jadac moto miałem to samo uczucie jak to kiedy go kupowałem - czułem jakby motocykl uszyty byl na miare... :D no moze troche zbyt krotkie nogawki (zbyt nisko siedzenie) jak dla mnie ale oczywiscie dla jednych to wada dla innych zaleta
Po powrocie z uwagi na wolny sobotni wieczor w koncu troche ogołociłem moja "Czarna włoszkę"
W związku z różnymi opiniami na temat handlarza od którego kupiłem jak narazie wszystko wydaje sie być ok
Silnik pracuje pięknie, zapala idealnie, po zdjeciu platikow zadnych niepokojacych objawow a raczej wszystko wyglada lepiej niz sie spodziewałem
Szczesliwie udalo mi sie tez zdjac zbiornik i dotrzec do złączek bo bylem ciekawy jak to jest u mnie w 8 letnim Capo z Włoch, ale o tym wiecej w temacie dotyczącym złączek...
Reasumując: dac facetowi wolny sobotni wieczór i browara a motocykl z pieknego cacka zamienia się w stos plastików i śrubek
>>> www.motokm.pl <<<
Możesz odkręcić gumki przy podnóżkach, będzie trochę niżej dla nóg.
Nie wiem jakie masz wydechy, ale po zmianie standardowych pierdziawek na przeloty to już w ogóle jest odjazd na maxa.....
Jeśli wystarczy kasy to mam zamiar wysłać wydechy do Edzia
[ Dodano: 2011-12-17, 22:59 ]
Zapomniałem dodać, że po wizycie na myjni ciśnieniowej, oczywiscie pojawiły się drobne problemy z elektryką...
Zaczeły żażyć się kontrolki od neutrala i stópki
Poczekam az porządnie wyschnie i zobaczymy co bedzie dalej...
>>> www.motokm.pl <<<
Może to kwestia tego, że myłem bez plastików i zdjeta była też osłona zębatki zdawczej a chciałem to troche wymyc wiec wody nie szczedziłem... Biorąc pod uwage,że w okolicy jest czujnik stopki i pewnie kabelek od nautrala to wszystko łączy sie w logiczna całość...
>>> www.motokm.pl <<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum