Cześć,mam na imię Adam,od kilku sezonów ujeżdżam Transalpa xl600v jednak od jakiegoś czasu wpadła mi w oko Aprillka stąd też moja obecność tutaj:) Pochodzę z małej miejscowośći między Pabianicami a Bełchatowem w woj, Łódzkim. Jest ktoś z okolic?:)
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-09-16, 14:02
Witaj, w dobie obecnej technologii to wszyscy są w okolicy:D
janciovodnik
Wysłany: 2016-09-16, 14:03
Czołem :) Wlkp PierwszoGnieźnieńska wita :)
W Sieradzu masz Słonia, który co prawda pogonił swego pięknego czerwonego Smoka ale poluje na RR-kę... dalej w Oleśnicy masz Fakira (speca od magicznych zaklęć w Capo) a dalej to juz trza lukać na mapę :P
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Wiek: 46 Dołączył: 19 Cze 2015 Posty: 457 Skąd: dolnoslas-opols
Wysłany: 2016-09-16, 20:19
Witam :)) dolnoslaskie/opolskie
_________________ Yamaha XT1200Z Super Tenere :))
BYŁA: Aprilia Caponord ETV 1000 2001r.
wcześniej : SUZUKI BANDIT 2000r.
i jeszcze pare innych...
szajba na punkcie cafe racer-ów
dzięki za mile przywitanie😊 wszystko fajnie tylko boje się o gabaryty kapcia bo na różnych stronach widziałem różne masy motocykla a przy moim wzroście (170cm i 60 kg wagi) to dość znaczące.😊
Wicher [Usunięty]
Wysłany: 2016-09-17, 20:37
Nie bądź miętki, dasz radę :)Będzie mniej palił i szybciej latał :)
No i witaj na forum :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum