Wysłany: 2017-01-08, 15:34 Tarnowskie Góry witają :)
Witam serdecznie wszystkich. Zdecydowałem zarejestrować się na tym forum bo mam nadzieję być kolejnym, zadowolonym użytkownikiem Aprilii Caponord ;) Miałem już przyjemność kontaktowania się za pomocą innych źródeł z członkami tego forum. Szukam w tej chwili jakiegoś nie zajechanego jak Wy to mówicie "kapcia". Liczę na ewentualną pomoc a w późniejszym czasie / po zakupie / na mile spędzone chwilę na forum i na "żywo".
Pozdrawiam Krzysztof
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2017-01-08, 15:57
Cześć, witamy !
Jest kilka forumowych kapci na sprzedaż. Zainteresowani sami się pewnie odezwą, a jak prześledzisz dział kupno-sprzedaż to sam ich znajdziesz.
_________________ chodzi o to żeby wpadać w błoto / morda w błocie .... świat w kolorach
Cześć, witamy !
Jest kilka forumowych kapci na sprzedaż. Zainteresowani sami się pewnie odezwą, a jak prześledzisz dział kupno-sprzedaż to sam ich znajdziesz.
Właśnie na to liczę, choć z jednym już dziś rozmawiałem ;)
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wiek: 47 Dołączył: 19 Cze 2015 Posty: 457 Skąd: dolnoslas-opols
Wysłany: 2017-01-09, 06:56
Witaj ;))
powodzenia w szukaniu maszyny i dobrego zakupu ;)) a później już tylko nawijania ...
_________________ Yamaha XT1200Z Super Tenere :))
BYŁA: Aprilia Caponord ETV 1000 2001r.
wcześniej : SUZUKI BANDIT 2000r.
i jeszcze pare innych...
szajba na punkcie cafe racer-ów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum