Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2011-06-26, 06:42 Witam wszystkich.
Witajcie Szanowni Właściciele Caponord-ów i Wy, którzy aspirujecie do miana Posiadacza oraz równie ważni Sympatycy.
Jako nowy postanowiłem się przedstawić i powitać szacowne grono.
Od dłuuugiego czasu przymierzałem się do zakupu forumowo hołubionego motocykla stąd też moja bytność i czytalność owego forum. I właśnie wczoraj, 25.06.2011 około godz. 14-tej stałem się DUMNYM POSIADACZEM zielonego (ciemno) wspaniałego Capo (pozwólcie mi choć przez chwilę tak myśleć ).
Pozdrawiam z zielonej, warszawskiej Białołęki
Marcin "RedX"
Hej hej Warszawa napada , Caponordów cała gromada , hej hej Warszawa atakuje , żadnej litości nie czuuuuuuuuuuje!!! Tak mógłby szanowny Kazimierz Staszewski zaśpiewać Znam Białołękę dość dobrze....nie pytajcie czemu - tajemnica
Pozdrawiamy - kupiłeś takiego zielonego z przebiegiem 50 tys. rok 2005?
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2011-06-30, 22:49
W rzeczy samej ma 55 tyś ale okazuje się, że to jest szary metalik (wg panów ze stacji robiącej przeglądy) Kupiłem go z Rzeszowa. W przyszłym tygodniu oddam go na przegląd do PJP Motocykle. I pewnei dowiem się, ile warte są moje nerki, żeby wszystko było ok..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum