Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wiek: 47 Dołączył: 19 Cze 2015 Posty: 457 Skąd: dolnoslas-opols
Wysłany: 2016-09-20, 17:09
RESPIRATOR napisał/a:
Marcin że tak zapytam, nie masz czasem przełączonego na "długie" włącznika klawiszowego przy lewej manetce ?
Jacek to chyba by sie kolega zakapowal ze cos jest nie halo od razu buueehhheehhee ;))
_________________ Yamaha XT1200Z Super Tenere :))
BYŁA: Aprilia Caponord ETV 1000 2001r.
wcześniej : SUZUKI BANDIT 2000r.
i jeszcze pare innych...
szajba na punkcie cafe racer-ów
Aj no ... tyś to swoją zgrabną lub niezgrabną rączką wyskrobał w pocie czoła na klawiaturze twej. :P Za to dziękować Ci muszę z uszanowaniem naszej tradycji polskiej. Przy najbliższej okazji piwo zimne dłużny jestem z tobą chlusnąć. :D
Widzę, że się temat rozwiązał, ale miałem też problem ze światłami, dosłownie tydzień temu wracając z tripa. Po ciemku sprawdzałem bezpiecznik, bo u mnie nie działały ani mijania ani drogowe. Niestety to nie to. Na drugi dzień dopiero zobaczyłem, że obie kostki przy żarówkach się lekko przypaliły. Pytanie czym to mogło być spowodowane. Druga sprawa, że miły gość we Wrocławiu tak mi podłączył nowe kostki, że w trasie się zorientowałem, że jak mam włączone długie to świecą mijania i a jak mijania to świecą drogowe :D
Na drugi dzień dopiero zobaczyłem, że obie kostki przy żarówkach się lekko przypaliły. Pytanie czym to mogło być spowodowane.
U mnie było to samo z czasem "piny" od kostek śniedzieją i zamiast oddać całą energie na żarówki jakaś część energi idzie w kostki wytwarza się ciepło no i masz.. przynajmniej tak elektryk mi przetłumaczył.Teraz mam kostki z wkładem ceramicznym i po sprawie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum