Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2017-04-08, 17:28 Przewód olejowy
Cześć,
podczas wymiany oleju zauważyłem, że główny przewód olejowy (ten gruby, ssący na dole zbiornika oleju) jest zauważalnie zagięty, co na pewno zmniejsza światło samego przewodu i być może ogranicza przepływ oleju. Chodzi o miejsce przegięcia przy wejściu do silnika. Czy możecie sprawdzić, jak to wyglądau Was?
Wysłany: 2017-04-08, 18:01
Szybkie pytanie, szybka odpowiedź. Dzięki! W takim razie mój jest do wymiany. Tylko nie wiem czy w takim razie nie powinien być profilowany, bo jak założę prosty, to pewnie znów mi się załamie. Być może ten, który mam nie jest oryginalny, tylko gdzie ja znajdę wygięty?
Wysłany: 2017-04-08, 18:43
Oczywiście, ale wątpię, bym znalazł gięty na metry, no chyba że na zasadzie doboru od jakiegoś innego urządzenia, tyle że w ten sposób nie chce się już sprzedawcom szukać.
Wysłany: 2017-04-09, 09:48
Rzeczywiście, nie majątek.Widziałem to u Jagiela na stronie, ale jak dla mnie to przegięcie. W końcu to kawałek rurki. Jednak części do japonców a na pewno KTM-a wydają się być tańsze.
Ostatnio zmieniony przez arkglo 2017-04-09, 10:27, w całości zmieniany 1 raz
janciovodnik
Wysłany: 2017-04-09, 10:06
arkglo napisał/a:
Rzeczywiście, nie majątek.Widziałem to u Jagiela na stronie, ale jak dla mnie to przegięcie. W końcu to kawałek rurki. Jednak części do japonców a napewno KTM-a wydają się być tańsze.
Prawo rynku Arek. Tak samo jak ten koleś co skupuje Capo rzęchy i opyla części.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum