To była prowokacja Jańcio ....udana ...
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2020-08-27, 09:27
robert1973 napisał/a:
uderz w stół..... Janek Ciebie też to czeka raczej prędzej niż później......
Janeczku mam eRTeka a w zasadzie Monia ma, ja tylko Ją wożę tym motocyklem i zaprawdę Powiadam Ci nawet całkiem spoko jazda, taka dla księgowego, bez emocji, czyste wyliczenia z komfortu, ergonomii i spalania, coś wprost Dla Ciebie, gdybyś posiadał podobny motocykl może wtedy zaczął byś w końcu jeździć a nie tylko posiadać motocykl(e)
PS eRTek i Gej-eS wbrew pozorom nie są bliźniaczymi modelami...łączy je tylko znaczek i sam silnik( skrzynia już jest inna)
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
to fakt o księgowości nie wiem nic dlatego zawsze dzwonię z problemem do Ciebie ale za to o księgowych to wiem w uj
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2020-09-02, 12:21
robert1973 napisał/a:
ale za to o księgowych to wiem w uj
To nie wiem jakich znasz bo ja głownie takich nieszablonowych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum