i dostałem od nich następującą propozycje. Są w stanie wykonać bardzo przydatną pierdołę tj. przedłużkę przedniego błotnika , coby na Kapcie nie chlapało syfem. Jak zamówimy kilka (myślę 5 może 6) szt. to proponują takie ceny:
- przedłużka z włókna węglowego - 70 zł za szt.
- przedłużka z plastiku - 50 zł.
Myślę, ze to bardzo dobre ceny, bo ja np. za przedłużkę carbonową do TDM płaciłem 100zł i musiałem ją ściągać z Hiszpanii. Warunek to kilka naszych deklaracji i kolejny przydatny element w Capo się pasie. Ja zobowiązuje się , ze wyślę im na wzór błotnik (mam to dogadane z Bravo Jasiu) , bo bez tego ani rusz . Jeżeli zbierze się kilka osób, to każdy już indywidualnie będzie się z nimi kontaktował - tu liczę na Waszą konsekwencję,, bo jak zadeklarujemy to słowa musimy dotrzymać - trzeba być poważnym. Ja biorę jedną szt. i Bravo Jasiu jedną w carbonie. Napiszcie proszę w miarę szybko czy jesteście zainteresowani, to będę z nimi to załatwiał , żeby zdążyć przed wiosną
Aaaaa....i jest warunek. Wez prosze to na siebie a ja podesle ci kase tylko napisz numer konta na maciejwu71@o2.pl Juz tak robilem z chlopakami wiec bez obaw.No i bedziesz musial wyslac mi to do Niemiec . Czy podejmiesz sie tego?
OK- nie ma problemu - tylko muszę zebrać conajmniej jeszcze 2 zamówienia , żeby była dobra cena dla nas. Jak dostanę do siebie to wtedy sprawdzam koszty przesyłki i mogę wysłać. Piszcie , czy chcecie z włókna węglowego czy zwykłego plastiku?
Panowie - zweryfikowałem , co firma PlastBike może zrobić nam np. w carbonie i sprawa przedstawia się następująco:
Zmodyfikowany już o przedłużenie błotnik z carbonu kosztowałby ok 200zł , kopia
z oryginalnego błotnika wykonana z carbonu ok 150zł , kopia z oryginalnego błotnika
w wersji do lakierownia ok 100zł .
Ponadto są w stanie wykonać osłonę łańcucha w carbonie w cenie ok 80 zł.
Oczywiście wszystkie ceny będą aktualne, jak zamówimy w sumie po każdym elemencie 5szt. i więcej. Oczywiście temat przedłużek również aktualny.
Ja osobiście biorę błotnik i osłonę.
Witam.Ja sie z Maciejem dogadalem i biore blotnik plus oslona lancucha z Carbonu.Mazy mi sie pulka pod zegary z carbomu bo widzialem taka w Capo i mysle nad handbarami. Czy ktos sie podlaczy do tego? Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum