Ładny zgrzyt!! Marcinowi czyli poprzedniemu właścicielowi mojego kapcia wyświetlały się powyższe błędy i mi dalej się wyświetlają. Zauważyłem to parę dni temu. Cewke mam zapasową. Jak ją przerobić widziałem opis, ale boję się ://. Śląsku pomóż, please ;))
Ps. Dobrze rozumiem, że mam do wymiany cewkę tą pod siedzeniem, dalej od baku, bliżej tyłu ??
Ps. 2. Zajrzałem tam dziś wieczorem i co... juz tam ktoś z cewką się bawił. Założona Denso, jak na obrazku/ po wpisaniu kodu z cewki wyskakuje GSXR ;) /. Przerobię swoją nowkę NGK i zobaczę jak będzie banglać ;)
IMG_20180602_195823-584x1040.jpg PANOWIE a co z tą kostką? Ktoś już zmienił kable, kostki mi nie będą pasować :/
Pany, napisałem co napisałem. Ten nietypowy problem też będzie opanowany. Po prostu muszę zakupić nową wtyczkę do cewki NGK i po kłopocie. Potem przeróbka cewki wg instrukcji KKK i w trasę.
Prawdopodobnie padł mi aku, jutro jadę na sprawdzenie. Po zakupie nowego aku i wtyku biorę się za cewkę
Pozdro dla nerwusów
_________________ Aprilia caponord etv 1000 - teraz i na zawsze... ;p
Yamaha dragstar xvs 125 - ale to już przeszłość ;)
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2018-06-04, 03:57
No przecież napisałem ze MONDI sobie wszystko napisał i pytam się czy coś jeszcze potrzebuje np.kostki cewki- gdzie szukać ,z jakiego pojazdu itp. Żadne nerwy chopy
Mondi nie zapomnij o kablach WN.... zapewne swoje lata mają
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
No i dziś byłem u trzech różnych szpeców od aku. Mój stary okazał się w stanie idealnym, moc ok 240Ah :o
Objechalem wszystkie szorty w Gliwicach i największy na Śląsku OLMET - dupa nie znalazłem wtyku do cewki NGK :/. Jutro dalsze poszukiwania, potem dopiero wymiana.
Jeśli chodzi o kable WN, hmm pomyślę ;p
_________________ Aprilia caponord etv 1000 - teraz i na zawsze... ;p
Yamaha dragstar xvs 125 - ale to już przeszłość ;)
Mondi, kiedyś rozbierałem wtyczkę od Kapcia i jest tam napisana firma po wpisaniu jej w google wyskoczyły mi takie same wtyczki z citroenów i fiatów kosztują może z 5 zł więc może w tą stronę uderz :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum