Wysłany: 2023-03-24, 20:15
Mr_soze dziękuję za propozycję! Zdecydowałem jednak zamówić Benelli i otóż taki jak na obrazku w kolorystyce Dune Sea powinien w połowie roku znaleźć się w garażu.
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2023-03-24, 21:03
Daj znać jak bedziesz miał to już w garażu. Jestem bardzo ciekaw jakości wykonania. Ostatnio siedziałem na dużej Husqvarnie i srogo mnie zawiodła od strony wykonania...stąd moja ciekawość
janciovodnik
Wysłany: 2023-03-26, 21:57
mr_soze napisał/a:
Daj znać jak bedziesz miał to już w garażu. Jestem bardzo ciekaw jakości wykonania. Ostatnio siedziałem na dużej Husqvarnie i srogo mnie zawiodła od strony wykonania...stąd moja ciekawość
też jestem ciekaw , widziałem 502 i jakość wg mnie średnio ale moja zdanie nie wiem czy można brać pod uwagę - ciągle mam caponorda
_________________ APRILIA CAPONORD 1200 RALLY 2016
APRILIA ETV 1000 CAPONORD 2006 niedawno zmienił właściciela
KTM LC4 620 1994 (nie) dawno zmienił właściciela
MZ ES250 1960
Wysłany: 2023-03-27, 09:41
Nic nie wiem o modelu Benelli TRK 702/702X i prawdopodobnie nikt w Polsce nie posiada żadnych informacji o tym motocyklu. Wiedzy trudno szukać nawet u sprzedawców, a sytuacja dla potencjalnych nabywców przypomina anegdotę o yeti - wszyscy słyszeli, nikt nie widział! Kompletując wszelkie smaczki dodam, że w oficjalnym obiegu dilerskim trudno o potwierdzenie terminów dostaw, a brak materiałów informacyjnych lub promocyjnych jest... powszechny i obezwładniający zarazem. Co prawda gdzie niegdzie można pomacać poprzednika, czyli 502/502X, jednak nie będzie to samo. Kuriozalna absencja choćby egzemplarzy demo w salonach jest dla mnie niezrozumiała biorąc pod uwagę cechy rynku motoryzacyjnego. A przecież nie chodzi o łopatkę do grilla, tylko towar o wartości kilkudziesięciu tysi! Czy nie występuje zatem pewien rodzaj ryzyka? Zapewne tak, lecz świadomie godzę się na dyskomfort w przekonaniu, że niczego nie muszę. Caponord po wymianie regulatora i elementów wiązki elektrycznej jest w dalszym ciągu sprawną, dobrze utrzymaną i serwisowaną maszyną gotową do każdej podróży!
_________________ Być narodowi użytecznym - jak Staszic!
Wojtuś fajny wybór też rozkminiałem taki zakup.... z BMW to lepiej szukaj ostatniego wypustu olejaka.... taka moja sugestia, oczywiście jest starszy i cięższy co nie znaczy że więcej awaryjny czy palący. Jak znam życie plastiki i ogólne wykonanie będzie "in +"
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Wysłany: 2024-10-07, 09:43
Wojtaq napisał/a:
Nic nie wiem o modelu Benelli TRK 702/702X i prawdopodobnie nikt w Polsce nie posiada żadnych informacji o tym motocyklu. Wiedzy trudno szukać nawet u sprzedawców, a sytuacja dla potencjalnych nabywców przypomina anegdotę o yeti - wszyscy słyszeli, nikt nie widział! Kompletując wszelkie smaczki dodam, że w oficjalnym obiegu dilerskim trudno o potwierdzenie terminów dostaw, a brak materiałów informacyjnych lub promocyjnych jest... powszechny i obezwładniający zarazem. Co prawda gdzie niegdzie można pomacać poprzednika, czyli 502/502X, jednak nie będzie to samo. Kuriozalna absencja choćby egzemplarzy demo w salonach jest dla mnie niezrozumiała biorąc pod uwagę cechy rynku motoryzacyjnego. A przecież nie chodzi o łopatkę do grilla, tylko towar o wartości kilkudziesięciu tysi! Czy nie występuje zatem pewien rodzaj ryzyka? Zapewne tak, lecz świadomie godzę się na dyskomfort w przekonaniu, że niczego nie muszę. Caponord po wymianie regulatora i elementów wiązki elektrycznej jest w dalszym ciągu sprawną, dobrze utrzymaną i serwisowaną maszyną gotową do każdej podróży!
Heja i jak z tym TRK u Ciebie jaka opinia użytkownika, internety chwalą a twoja opinia?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum